برگزاری کارگاه: "اهمیت محیط زیست با تکیه بر خاک"

به مناسبت خجسته میلاد با سعادت امیرالومنین علی (ع) و روز پدر، کارگاه " اهمیت محیط زیست با تکیه بر خاک" برای دانش آموزان دختران و پدران  در روز 3 بهمن 1402، ساعت  17- 15 در خانه طبیعت دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار گردید.

کارگاه توسط  خانم دکتر سهیلا ابراهیمی و همکاری خانم دکتر ملک زاده و آقای دکتر علینقی مقصودلو و با حضور مدیر و معلم محترم مدرسه صدف، سرکار خانم بینات و سرکار خانم نجاتی نیا و پدران و دانش آموزان کلاس اول اجرا شد. در این کارگاه، پس از سخنرانی خانم دکتر ابراهیمی در موردآشنایی دانش آموزان دبستانی با اهمیت محیط زیست و نقش خاک در زندگی و امنیت غذایی، اهتمام پدران در همراهی فرزندان خود مورد تکریم واقع شد. در ادامه پخش ویدئو آموزشی، مسابقه نقاشی پدر و کودک با محوریت موضوع کارگاه و گپ و گفت با مدیر و معلم مدرسه صورت گرفت. با برگزاری مسابقه و اهدا جوایزی به دانش آموزان و پدرانشان، مراسم با پذیرایی و ثبت عکس یادگاری به پایان رسید.

تاریخ ارسال خبر :   07 بهمن 1402 - 10:46
 تعداد بازدید :   48